Skapa ny möbel med vackra detaljer

En ny kollektion av produkter i färgen Smoked Oak har precis lagts till i Superfronts breda sortiment. Med ben, handtag och toppar i ek kan du nu skapa en helt ny typ av möbel!

– Genom att använda ett naturligt material som ek – med ådror som har bildats under årtionden – kan du skapa en känsla av värme och tidlöshet till din möbel, säger grundare Monica Born.

Mick Born fortsätter: Ek är ett väldigt svenskt material. Vi tycker att det är både uthålligt och snyggt, speciellt i den mörka, eleganta färgen Smoked Oak.

För att framhäva den vackra ådringen och skapa en naturlig lyster i träet har vi använt mattlack på Smoked Oak. Det ger dem dessutom en ännu tåligare yta.

– Att addera detaljer i trä till din Superfrontmöbel kan vara en jättebra idé om du redan har en hylla, stol eller lampfot i trä i ditt rum. Det binder ihop möbeln med resterande inredning i rummet och skapar en röd tråd samt en känsla av harmoni, lägger Monica till.

– Smoked Oak funkar jättebra både till våra ljusa färger samt till de riktigt mörka. Tillsammans med ljusare färger, som t ex Ashton Grey eller Aerugo Green, får din möbel ett skandinaviskt uttryck. Medan Smoked Oak i kombination med mörkare färger som exempelvis Thunder Grey och Infinity Blue ger mer lågmält eleganta möbler med en mer internationell karaktär, avslutar Mick.

källa/ foto: Superfront