Sätt personlig prägel med kyl och frys från Samsung

Samsung presenterar nu kyl- och frysskåpsserien Bespoke. Bespoke erbjuder en unik design genom dess olika färger och texturer som gör det lätt att anpassa efter sin personliga inredningsstil.

– Bespoke är en ny typ av köksinnovation där vi valt att satsa på individuella preferenser för olika konsumentlivsstilar. Det blir allt viktigare att vår hemmiljö passar vår livsstil. Det gäller även våra vitvaror som både ska underlätta hushållsarbetet men också passa olika behov och livsstilar. Vi är därför glada att kunna erbjuda konsumenter i Norden Bespoke, ett kyl- och ett frysskåp som erbjuder högpresterande teknologi och samtidigt utmanar de traditionella färgerna på vitvaror och som kan anpassas efter din personliga smak, säger Madeleine Valberg, produktchef för kyl och frys på Samsung Electronics i Norden.

Produktserien består av två modeller: en 1-dörrskyl och en 1-dörrsfrys i fyra olika färger samt två texturer. Färger som konsumenter kan välja mellan är: Beige, Sky Blue, Navy och Lavender. De tre första har en matt yta som passar utmärkt för den som söker en nedtonad textur utan reflektion. Den sistnämnda har en glansig yta som passar för den som uppskattar en mer polerad textur.

Det nordiska hemmet har traditionellt sett haft rena och nedtonade färger, men på senare tid har trenden vänt och gått mer mot färgrikare hem, dekorerade med konst och unik design. Bespoke fyller sin plats i det nordiska hemmet genom att utmana det klassiska vita- och rostfria med tilltalande färger som går i linje med de nordiska konsumenternas smak. 

källa/ foto: Samsung