Så inreder du en hotellsvit – boutiquehotellet Amaranten inspirerad av 60-talet

Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan i Stockholm är ett boutiquehotell i storformat med inredning, konst och miljöer inspirerade av det formstarka 60-talet. Nu välkomnar hotellet sina gäster till deras nyrenoverade svit, som i samarbete med inredningsbyrån Ginst Interiör har fått ett helt nytt utseende.

Ginst Interiör spetskompetens är att de erbjuder skräddarsydda möbler av hög kvalitet, vilket gör att sviten blir unik i sitt slag. Här mixas inredningsdetaljer i mässing och sammet tillsammans med designklassiker som Tom Dixon.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få inreda en av Amarantens sviter. Uppdraget tog oss direkt till 60-talets James Bond-filmer som fick sätta grunden till vår inspiration. Med en känsla av lyx, komfort och design blev vår vision tidigt att förverkliga vårt eget drömrum. Att genom inredning skapa en miljö som speglar Amarantens varumärke är en otroligt rolig utmaning, säger Malin Hagald och Anna Ringström grundare av Ginst Interiör.

Det som gör Clarion Hotel Amarantens 60-tals svit till något alldeles extra är att det också fungerar som ett showroom. Här kommer hotellets gäster att kunna inspireras av inredning och design för att sedan kunna ta med sig den lyxiga känslan hem. Allt som finns i sviten finns nämligen att beställa efter varje gästs enskilda önskemål så som färg, material och mått, givetvis med hjälp av Malin & Anna från Ginst Interiör.

– Vi drivs av att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster, och genom samarbete med Anna och Malin från Ginst Interiör möjliggör vi just detta. Vi är otroligt nöjda med resultatet, och vi ser fram emot att låta våra gäster checka in och njuta av unik inredning och tidlös design. Svit 784 blir förutom en härlig upplevelse för hotellets gäster, också en plats för mindre mingel, möten och andra spännande events och happenings, säger Ulf Cato, VD, Clarion Hotel Amaranten.

källa/ foto: Clarion Hotel Amaranten/ Silvia Adlesic Holmgren