Personlighet och värme i Granits julkampanj

Den 20:e oktober släpper Granit sin julkampanj i butik. En personlig jul med värme och omtanke står i fokus i årets julkampanj. I årets julkampanj finns allt från klassiska julstjärnor, både i jute och papper till modernare stjärnor i naturnära färger.

För den som hellre vill ha elljusstakar i sitt hem erbjuder Granit flera olika färger och storlekar, men vi har också ljus och ljusslingor som gör hemmet mysigt och ombonat. En nyhet för i år är en unik elljusstake i svart metall formgiven av Granit. Elljusstaken passar lika fint i ett fönster eller som bordsdekoration under julens alla tillställningar.

Förutom julstjärnor, elljusstakar och ljusslingor dekoreras hemmet med tidlöst, klassiskt julpynt i naturliga material. I kampanjen används en harmonisk färgskala i beige, grönt, grått och rost med en personlig jul med värme och omtanke i fokus.

Granit satsar på hållbara material, både till pynt och förpackningar. De flesta av våra juldekorationer i papper liksom vårt omslagspapper är tillverkat av återvunnet material och FSC-certifierat papper.

I jul fortsätter det hyllade Stig Lindberg-samarbetet då det ikoniska mönstret Berså nu är tillbaka i ny tappning på en julgranskula i glas. Vi får även se delar av Stig Lindbergs lekfulla Pepparkaksserie i sann 60-talsanda komma till liv på aldrig tidigare producerat julpynt. Produkterna släpps i butik och online i Sverige, Tyskland och Norge den 21 oktober och i Finland den 24 oktober.

I sortimentet hittar du även ett brett utbud av presentpapper, snören och julklappsetiketter för att skapa din personliga paketinslagning, och dekorationer för utomhusmiljön.

källa/ foto: Granit