Nytt från Hjältevadshus – ”funktionalitet, bekvämlighet och modern minimalism”

Nyheten Villa Svala är Hjältevadshus version av ladhus med hög funktionalitet, bekvämlighet och modern minimalism. Villa Svala är ett vackert, tidsenligt och välplanerat hus med hög kvalité, en modern villa som karakteriseras av en stilren utformning.

Villa Svala erbjuder ett bekvämt och funktionellt boende fyllt av möjligheter och med gott om ytor för socialt umgänge. Generösa fönster i såväl kök som vardagsrum ger ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt ut mot trädgården. Villa Svalas tidlösa arkitektur gör att huset passar precis lika bra ute på landet som vid havet eller i ett villakvarter.

–Med Villa Svala, som med sin korta takfot och sina okomplicerade detaljer har hämtat inspiration från den traditionella ladans enkelhet och funktion, kombinerar vi det tidlösa med det moderna och stilrena. Villa Svala är vår tolkning av de populära, funktionella och avskalade ladhusen, som lätt smälter in i omgivningen och ger ett tidlöst intryck, säger Therese Gruselius Frid, husdesigner på Hjältevadshus.

Villa Svala kombinerar ladhusets design med Hjältevadshus fördelar såsom golvvärme, extremt låg driftskostnad och hög standard.

–Med hjälp av personliga tillval är det enkelt att sätta sin unika prägel på Villa Svala och göra det till hela familjens drömboende. Villa Svala är ett genomtänkt och problemfritt boende för familjer som uppskattar öppna och ljusa ytor, ett hem som är både praktiskt och vackert, säger Therese Gruselius Frid.

källa/ foto: Hjältevadshus