Nytt boende med utsikt och tillgång till elcykel

Lejons Mäkleri presenterar nu en ny bostadsrätt på Termikgatan i Ladugårdsängen. På torsdag är det vimmel med visning av de ljusa lägenheterna. ”Välkommen till ett hem som erbjuder mer än enbart boende, här hittar du gemensamma ytor som är utöver de vanliga och sällsynta att finna vid köp av en bostadsrätt. Lägenheten är placerad i hörnläget vilket betyder att den är belägen i två väderstreck som ger ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Genomgående ljus, varm och noga utvald färgpalett med utrymme att kunna sätta sin egen prägel på bostaden. 

I en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum utgör detta bostadens trevliga sällskapsyta med plats för flera olika tillfällen i livet. Utgång till den härliga balkongen nås från vardagsrummet som är belägen i sydväst för underbar eftermiddags- och kvällssol med utsikt över golfbanan. 

Utöver lägenheten ingår en elcykel och huset har en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Föreningen förfogar över två elbilar som man som boende kan använda vid behov.

källa/ foto: Lejons Mäkleri