Nya tillbehör i badrummet från Mora Armatur – ”en palett av naturnära nyanser”

I symbios med blandarna i INXX II-serien har Mora Armatur tagit fram badrumstillbehör i en palett av naturnära nyanser som förhöjer designkänslan i badrummet.

– När du köper en blandare från kollektionen MORA INXX II, lyfter du ditt badrum till en helt ny nivå. Det vi började känna var att övriga detaljer i badrummet också måste få denna exklusiva design. Därför valde vi att utgå från den ikoniska formgivningen som serien INXX II har och skapade en lika unik känsla på våra nya badrumstillbehör, säger produktchef Marina Morell.

I sortimentet finns toalettborste, handdukskrok, toalettrullehållare och två handdukshängare för att verkligen förhöja designkänslan i badrummet. Där stilrena linjer med starkt vinklade former möter subtila detaljer som förbättrar funktion och som underlättar vardagen.

Tillbehörskollektionen kommer i ett antal attraktiva nyanser som passar många olika utrymmen och stilar. Allt från klassisk polerad krom till modernistisk mattsvart eller vit till varma toner av polerad eller borstad mässing.

källa/ foto: Mora Armatur