Nya nyanser från Caparol och Sköna Hem

Det fleråriga samarbetet mellan färgtillverkaren Caparol och inredningsmagasinet Sköna hem startar hösten med nya färger och magiska inspirationsmiljöer. Samarbetet bygger på en gemensam dröm att skapa den perfekta färgen för inredningsmålning. En kombination av unikt reptålig helmatt yta och kulörer som skapar hållbara vackra hem.

Charlotte Pettersson, Karolina Karlsson och Marie Wärme är inredningsinspiratörer på Sköna hem. Som inredare på Sveriges ledande inredningsmagasin har de full koll på såväl klassiskt nordiska inredningsstilar som rådande trender. Utifrån lång erfarenhet och djup kunskap skapar de stilsäkra inspirationsmiljöer som gör att varje nummer av Sköna hem blir till avkopplande njutning för inredningsintresserade läsare.

Inför lanseringen den 22:e augusti har inredarna valt ut 10 nya kulörer. Tillsammans med 10 kulörer från tidigare kollektion ger de en komplett palett med 20 kulörer för modern och stilsäker inredningsmålning. Kulörerna är unika för Caparol by Sköna hem och manuellt framtagna i tätt samarbete mellan inredarna och en erfaren nyansör från Caparol. Kombinationsmöjligheterna är många och kulörerna är också starka var och en för sig.

”Säsongens kollektion har fler varma och krämiga nyanser än tidigare men alla har den där svärtan som är signifikativ för Caparol by Sköna hem”, säger Marie Wärme.

”Trenden går ju från svala nyanser till varma. Från grått till beige”, säger Karolina Karlsson och ger även ett tips till alla som känner sig osäkra inför att välja en väggfärg i annan kulör än vitt. ”För att våga måla med mer färg kan du börja med att måla en vägg. Lev med den ett tag, och om du känner att du gillar den så målar du även resterande väggar”.

Kulörer, färger och inspirationsmaterial finns hos Caparols återförsäljare och i Caparols webbshop från och med 22:e augusti.

källa/ foto: Caparol/ Sköna Hem