Nya kulörer från Jotun Lady – ”skapa en atmosfär i hemmet ”

Den 20 augusti lanserade LADY den nya färgkartan REDISCOVER. Färgkartan presenterar helt nya kulörer i kombination med utvalda nyanser från Jotuns anrika kulörhistoria. Kulörerna presenteras i fyra paletter som låter oss upptäcka och återupptäcka det vi har.

– Vi är i en tid där många reflekterar över livets förändringar. Vad som är värde- och betydelsefullt. REDISCOVER reflekterar dagens tid och vikten av att ta till vara på det vi har. Att få känna trygghet, ro och glädje. Med kulörers hjälp kan vi skapa en atmosfär i hemmet som ger oss just det vi behöver, berättar Lisbeth Larsen, Global Kulörchef, Jotun.

LADY lanserar färgkartan REDISCOVER med 29 vackra dämpade kulörer som låter oss upptäcka och återupptäcka gamla och nya skatter. Jotun har utvecklat kulörer i närmare 60 år och har ett innehållsrikt arkiv. Tidigare har den årliga färgkartan presenterat helt nya kulörer, men i år presenterar den 18 nya kulörer i kombination med speciellt utvalda nyanser som har varit med oss länge. REDISCOVER presenteras genom fyra paletter som alla inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening.

– LADY har många vackra kulörer i arkivet – så många att det nästan är omöjligt att designa fler. Därför är några av kulörerna i färgkartan äldre, medan andra har vidareutvecklats och fått ett nytt liv. När dessa kombineras skapas kulörpaletter som sätter oss i önskad sinnesstämning, och som ger trygghet, ro och glädje, berättar Lisbeth Larsen.

källa/ foto: Jotun