Ny tapetkollektion med känsla av hav – ”snickarglädje, punschverandor och vindpinade sjöbodar”

Tapetkollektionen Marstrand II – Coastal Living är inspirerad av kustens vackra vyer och magiska ljus. Tapeterna har en naturlig färgskala och skildrar livet vid kusten med fyrar, knopar och klassiska ränder. Lanseringen sker i mitten av april.

Marstrand II – Coastal Living är uppföljaren till Boråstapeters första Marstrand-kollektion som lanserades 2013. Marsstrand II – Coastal Living är en tidlös, maritim tapetkollektion inspirerad av våra vackra svenska kuster och skärgårdar. Kollektionen innehåller 15 mönster, varav några skatter är hämtade ur Boråstapeters arkiv, andra helt nya. Färgskalan är naturlig med solnedgångens toner av guld och terrakotta till sandiga nyanser av beige och blått.

-Alla mönster i kollektionen är designade med inspiration från det enkla livet vid kusten. Den svenska kustens flora & fauna och dess vackra arkitektur – med sin snickarglädje, punschverandor och vindpinade sjöbodar – har också varit en viktig inspirationskälla. Resultatet är 15 klassiska mönster som alla bär på minnen av ljumna sommarkvällar med doft av salta vindar och kaprifol, säger Jenny Hahne Gadd, Designer, Boråstapeter.

Marstrand II – Coastal Living hyllar det naturliga och enkla i inredningen och tapeterna skapar ombonade och rofyllda rum. Njut av ölivets saltstänkta charm hemma på din egen vägg. Rekommenderat pris från 549 kr/rulle. Finns i butik från mitten av april.