Ny, kreativ hylla i nordisk furu från Maze

Maze Interiors klassiska Pythagoras är hyllan som genom unika konsoler kan sättas upp på många olika sätt. Nu lanseras Pythagoras Play, en hylla som erbjuder kreativitet på en ny nivå och uppmanar till ”Do it yourself”. Pythagoras Play är mer än bara en hylla. Den gör det enkelt att skapa ett personligt hyllsystem, allt utifrån smak och behov.

Pythagoras Play är tillverkad i nordisk furu och går utmärkt att använda som den är, med flera olika uppsättningsalternativ. Den är även enkel att måla, om man vill skapa originella uttryck.

”Det är otroligt kul att se hur Pythagoras tar sig i uttryck i olika hem. Nu vill vi ge våra kunder möjlighet att bli mer kreativa och skapa ännu mer personliga hem. Materialvalet ligger i linje med vår filosofi att arbeta så miljömedvetet som möjligt, då vår leverantör planterar fler träd än vad de avverkar”, säger Lotta De Visscher, Creative Director på Maze Interior.

Pythagoras Play lanseras internationellt på mässan Maison & Objet i Paris i början av september och finns i butik från och med mitten av oktober 2019.

källa/ foto: Maze Interior