Nu kan du hyra trädgårdsredskap från Husqvarna på OKQ8 i Örebro

Från och med den 28 maj är det möjligt att hyra batteridrivna kvalitetsredskap för trädgården från Husqvarna på utvalda OKQ8-stationer. Trädgårdsredskapen bokas digitalt i en app och hämtas och lämnas med hjälp av några få knapptryck på telefonen i ett skåp på stationen.

Möjligheten att hyra redskapen lanseras på åtta stationer och förhoppningen är att rulla ut detta på fler orter och stationer framöver.

-Det känns spännande och roligt att kunna erbjuda uthyrning av trädgårdsredskap tillsammans med Husqvarna. För oss är det viktigt att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för medlemmar och kunder att göra kloka val och minska sin klimatpåverkan. Att hyra istället för att köpa är både ekonomiskt och hållbart i längden. Maskinerna är batteridrivna och självklart nyservade vid uthämtning, säger Karin Hellgren, Kommunikationschef på OKQ8.

Trenden att dela saker med andra istället för att äga själv håller i sig och spänner över allt fler områden, från bilar till kläder. För den som saknar en god granne att låna trädgårdsredskap från finns nu lösningen hos OKQ8, med lättillgängliga batteridrivna häcksaxar, lövblåsar, trimmers samt motor- och röjsågar från Husqvarna. Samtliga produkter håller professionell standard som innebär att det är kraftfulla maskiner och batterier som kan användas länge på en laddning. Husqvarnas batteridrivna trädgårdsprodukter är enkla att använda, tystgående och avger inga avgaser.

Skåpen med trädgårdsredskap från Husqvarna kommer att finnas på följande OKQ8-stationer; Upplands Väsby, Järfälla (Viksjö), Norrtälje, Sundsvall (OKQ8 Skönberg och OKQ8 City), Skövde (Gamla Kungsvägen) och i Örebro (OKQ8 Västhagagatan och OKQ8 Hagmarksgatan).

källa/ foto: OKQ8

Så här går det till att hyra ett kvalitetsredskap från Husqvarna:

1. Ladda ner appen Tools for You

2. Boka produkt

3. Hämta i boxen på OKQ8-stationen

4. Använd produkten

5. Lämna tillbaka i boxen