Nu byter C/O Home namn till Living Stories

Nu byter C/O Home på Engelbrektsgatan namn till Living Stories. ”C/O Home har varit en del av örebroarnas hem i olika konstellationer sedan 2006. Vi har möblerat både hem, kontor, hotell och restauranger på ett sätt som uppskattats av många. Våra produkter är kända för sin höga kvalitet och oändliga möjligheter i och med att C/O Home har ett eget snickeri”, säger ägaren Wania Forsman.

De senaste sex månaderna har butiken sett många spännande förändringar, framför allt ett ändrat ägarskap till Wania Forsman. Med en kreativ flärd och kärlek till människor hjälper Wania sina kunder att nå sina drömmar. Detta porträtteras genom hennes karriär där hon tidigare arbetade inom politik, PR, kommunikation och på senare år som utbildad NLP-coach. I olika sammanhang hjälper Wania människor att visualisera sin drömtillvaro och hitta smidiga vägar dit.

Möbel- och inredningsbranschen är helt ny för Wania men hon har hela sitt liv förhållit sig till färg och form då hon växte upp som dotter till en konstnär och har en naturlig fallenhet – och djärv förmåga – att kombinera färg, material och mönster till perfektion.

Wania har valt att fortsätta driva butiken som en självständig verksamhet och har därför valt att byta namn. I denna process har varumärket fått sig en uppgradering till ett nytt namn, personlighet och kreativ anda.

”I vårt nya varumärke är vi tydliga med vilka vi är och vad vi står för när vi blickar framåt mot en ny era. Så, låt oss presentera: Vi är stolta över att att presentera oss som Kreatören/Magikern till lojala kunder och följeslagare. Vi lämnar lite magi i allt vi gör, vi lever för att definiera det unika i varje kund och varje situation. Vi vill att du, som vår kund, stolt kan hävda att du också vill följa banderollen NO MORE LAGOM och YOU-nique! Med en andemening som handlar om kärlek, kreativitet och harmoni ser vi fram emot att dela med oss av alla våra nya delar av vår verksamhet in i ditt hem genom våra egendesignade och skräddarsydda möbler eftersom vi vill att du ska låta möbler och inredning berätta din historia”, säger Wania.