Nu börjar Peab bygga 59 bostadsrätter på Öster – ”finnas en co-working-lokal för hemarbete”

Intresset för nyproducerade bostäder på Öster i Örebro är stort och nu startar Peab byggnationen av projektet Bellevue, ett bostadsprojekt med 59 svanenmärkta bostadsrätter. Huset kommer bland annat att ha en co-working-lokal för hemarbete. Peab planerar samtidigt för att släppa ytterligare ett hus på området till försäljning.

Peab startar nu byggnationen av det hus som kommer att ligga granne med Österängsparken. Byggstaket är på plats och snart startar arbete på tomten. Det nya huset innehåller 59 bostäder om 1-4 rum och kök. Inom kort planerar Peab även för att släppa fler bostäder på området och totalt kommer det att bli ca 90 nya bostäder söder om parken.

Intresset för området och bostäderna har varit stort och köparna uppskattar att det mesta finns på hemmaplan.

– På entréplan kommer det att finnas en co-working-lokal för hemarbete och i huset finns även gym, bastu, takterrass och orangeri berättar Joakim Otternäs projektchef på Peab Bostad. Peab blickar framåt, spaden i marken för ett projekt och säljstart för nästa är planerat nu till hösten. Nu finns nästa etapp upplagd på hemsidan och därmed även möjligheten att göra en intresseanmälan.

källa/ foto: Peab