Nordsjö och Mio i samarbete – göra inredningsprojektet enklare och roligare

I nära 60 år har Mio hjälpt människor att skapa hem de trivs i och är stolta över. Samtidigt har Nordsjö i närmare 120 år visat hur färg och kulör på ett nästan magiskt sätt kan förändra känslan i ett hem. Nu har Nordsjö och Mio inlett ett samarbete för att lära av varandra och för att kunna erbjuda kunderna en ännu bättre helhetslösning. Kulörkollektionen består av 30 vackra kulörer som med noggrannhet är framtagna för att göra inredningsprojektet både enklare och roligare.

Att inreda och hitta sin stil kan vara svårt, men med hjälp av Nordsjös kulörer och Mio’s inredning kan du nu få hjälp att skapa ett personligt hem att trivas i. Du kan se och uppleva kulörerna i miljöerna hos Mio runt om i hela Sverige och naturligtvis är de målade med Nordsjös miljömärkta produkter.

– Vi på Nordsjö är väldigt glada för detta samarbete med Mio och att alla som vill förändra hemma nu kan se kulörerna uppmålade och i kombination med Mio’s snygga inredning kommer göra vägen till ett vackert och stilfullt hem betydligt enklare och roligare, säger Christine Berglund, marknadschef på Nordsjö.

I kollektionen finns allt från de populära grå och greige kulörerna Mio Stål och Mio Sandhav till mer kulörta och spännande kulörer som Mio Morgonhimmel och Mio Tjärn, allt för att alla ska kunna hitta sin stil och kunna sätta sin prägel på hemmet.

– Jag tycker att kraften i färg och kulörer är helt fantastisk. Genom att måla om kan man skapa en helt ny känsla och energi i sitt hem. Ett och samma rum kan ena stunden uppfattas som ljust och rymligt för att i nästa kännas ombonat och mysigt. Med kulörernas hjälp kan man dessutom uttrycka sig själv och sin unika personlighet, säger Ann-Charlotte Linde, kulörchef på Nordsjö.

källa/ foto: Nordsjö/ Mio