Nasta Interiör dukar upp på bomässan – få tips på julklappar

”Nasta Interiör är en modern inredningsbutik på 300 kvadratmeter med fantastisk inredning i en anrik herrgårdsmiljö. Hos oss hittar du ett exklusivt sortiment av flera välkända varumärken. Vår vision är att förmedla inspiration tillsammans med personlig service, vi vill ge våra kunder en inredningsupplevelse utöver det vanliga”, hälsar personalen.

Nasta Interiör ligger i två olika flyglar på Nasta herrgård. Den ena flygeln har inriktningen bädd och bad, där hittar du ett mycket stort sortiment från Lexington, Gant och Ralph Lauren.

Den andra flygeln har inriktning interiör med varumärken som Artwood, Lene Bjerre, Skultuna, Watt&Veke, Voluspa, PotteryJo, Lexington med flera.

”Vi har mycket fina och uppskattade presenttips och nu när julen närmar sig så hjälper vi dig gärna med dina julklappar. Nasta Interiör inreder också hem och lokaler till både privatpersoner och företag. Boka gärna en tid med en av butikens homestylister. Under din bokade tid får du hjälp att i lugn och ro hitta rätt möbler och inredningsdetaljer”.

källa/ foto: Nasta Interiör