Myresjöhus: Presenterar fem nya husmodeller

Juni är en stor månad för småhustillverkaren Myresjöhus. Nu lanseras fem nya husmodeller, såväl som en ny huskatalog. – Vi utvecklar oss ständigt och den här satsningen är något utöver det vanliga, säger Patrick Svanström, operativ chef för Myresjöhus.

Den stora nyheten för Myresjöhus under 2020 är fem nya husmodeller, som går under namnen Nymåne, Gryning, Morgondagg, Solstrimma och Midnattssol. Frida Andersson är chefsarkitekt på Myresjöhus, och ansvarig arkitekt för de nya husmodellerna.

– Inspirationen till husen är bland annat hämtad ifrån den danska arkitekturens enkla uttryck, de äldre industribyggnaderna, såväl som klassiska gårdar och stugor i södra Sverige, förklarar hon.

– Gemensamt för husmodellerna är en härlig öppenhet mellan de mer sociala ytorna, och ett stort ljusinsläpp, säger Frida. Dessa nås direkt när man stiger in i husen och de privata delarna ligger mer för sig själva. Nytt för i år är att vi kan erbjuda varje husmodell i flera olika stilar – industriell, lantlig, modern och Ocean Living.

källa/ foto: Myresjöhus