Melodi från Boråstapeter – en kollektion med mjuka organiska former och finstämd färgpalett

Boråstapeter lanserar Melodi, en kollektion med mjuka organiska former och en finstämd färgpalett inspirerad från vår skandinaviska natur. Enkelt, självklart och hållbart för hem i harmoni.

Melodi är en välkomnande tapetkollektion som gör det enkelt att klä varje dag – och varje rum – i en skön känsla. Tapeter i samstämda, mjuka mönster och toner, lätta att ta till sig. Finstämt och vackert, likt en lättsjungen melodi som ljuder lika fint oavsett rum och hem. I köket i stan, i matsalen på landet eller i barnens krypin.

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. ­Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

-Vi vill erbjuda kunden en tapetkollektion för hela familjen. Det är enkla, behagliga mönster i naturtoner som passar in i den moderna livsstilen. Skandinavisk design som lockar till avkoppling och skapar ett hem som omfamnar de människor som lever i det, säger Madeleine Sidemo, Senior Designer, Boråstapeter.

Melodi lanseras i butik och online i mitten av oktober. Tapeterna är tillverkade i Boråstapeters egen fabrik i textilstaden Borås där hållbarhet står i fokus. Produktionen sker helt utan farliga ämnen och med minsta möjliga miljöpåverkan. Alla färger som används är vattenbaserade och materialet kommer från hållbara skogsbruk i Nordeuropa.

källa/ foto: Boråstapeter