Mäklaren Malins bästa tips för att sälja din bostad

Malin Reidarsson jobbar som mäklare på Notar i Örebro. Här kommer några av hennes bästa tips vid en försäljning av bostaden.

-Jag ser Örebro som en storstad i en liten stads förklädnad. Här hittar du allt du behöver, utan krav på bil eller annat transportmedel. Du tar dig överallt med cykel om du så vill. Örebro växer med allt från kommunikationsmöjligheter, yttre områden samt vårt fina Universitet som tilltalar människor från hela landet. Den största skillnaden jag ser efter min tid i Stockholm är hur familjärt Örebro faktiskt är. Man känner sina grannar, man hjälps åt och det är ofta man, i större bostadsrättsföreningar eller villaområden, har gemensamma grillkvällar och städdagar – allt för att trivseln ska öka.

Mina bästa tips inför försäljning av bostad är:

-Rådfråga din mäklare vad du med enkla medel kan göra i din bostad för att öka ditt slutpris.

-Överväg att få hjälp med homestyling. En riktig expert kan hjälpa dig så att din bostad tilltalar så många som möjligt.

-Var ute i god tid! Jag har flera referensförsäljningar som visar på att det ger stora fördelar att använda sig av vårt försprångspaket.

-Arbeta med en mäklare som känner till området. Det är extremt viktigt för att på ett bra sätt kunna sälja in området för spekulanterna på visningen.