Living Stories satsar på showroom – lämnar butiken

På lördag den 2 november stänger butiksdörrarna till Living Stories (tidigare c/o Home) på Engelbrektsgatan i Örebro. – Det är givetvis lite tråkigt att stänga butiken men för mig blir det business as usual, säger Wania Forsman, som för ett år sen tog över butiken som under året bytt namn till Living Stories.

– Den största verksamheten jag bedriver är inte butiken utan det personliga mötet med kunden när de exempelvis har behov av nya gardiner, soffa eller hela inredningslösningar i exempelvis samband med flytt, säger Wania. 


Living Stories erbjuder allt från skräddarsydda möbler, mattor och matbord till gardiner och lampskärmar. Du kan välja modell, mått, tyg och massor med accessoarer för att skapa din alldeles unika inredning. De erbjuder även heminredningshjälp och homestyling inför försäljning av bostad. 
– Det jag lägger mest tid på idag är hembesök och avtalade tider med kunderna för att kunna utgå från kundens specifika behov och hitta den lösningen som passar bäst, oavsett om man ska köpa hel inredning, soffa eller bara en lampskärm. Från och med nästa vecka när vi stänger butiken, kommer vi endast erbjuda tidsbokning. Bättre för mig och främst för kunden då jag kan ge kunderna min odelade uppmärksamhet, berättar Wania.

Närmast träffar du Wania på mässan BostadÖrebro där hon kommer finnas på plats. 

– Jag brukar säga att det bästa är att ta ett helhetstänk från början innan du flyttar och eftersom många besökare står inför att bygga hus så kan det vara roligt att träffa dem så man kan vara med från början. För inredare är det roligaste att skapa från en blank canvas, vilket händer när du flyttar eller bygger nytt, säger Wania. 

På lördag blir det flyttfest i butiken när Wania stänger och tillfälligt flyttar in i lagerlokalen på innergården under en omställningsperiod.