Laddar för bomässan i höst – ”ett smörgåsbord för att skapa ett härligt liv och boende”

Den 12-13 november är det på nytt dags för bomässan på Conventum i Örebro. Mässan har på kort tid blivit ett begrepp för alla som gillar inredning, trädgård och bostad. Sven-Erik Jungander är projektledare för mässan.

-Här kan besökarna hitta ett smörgåsbord med ingredienser av allt som man behöver för att skapa ett härligt liv och boende. Drömmar kan uppfyllas här. Efter pandemin så tror jag att man vill hitta det nya normala livet.

Redan nu är många utställare klara till BoStad 2021. När mässan öppnar kommer det att vara upp emot 100 utställare på plats i arenan på Conventum för att visa upp sina tjänster och produkter.

-Intresset för mässan är stor och bokningarna av montrar rullar på i hög fart. Upplevelsen jag har är att det finns ett uppdämt behov att träffas, att företagen vill ut och möta sina kunder igen på ett mer personligt sätt. Redan nu så är 65 procent av monterplatserna bokade. Vill man vara garanterad en bra plats på mässan är det läge nu att höra av sig till oss, säger Joakim Andersson, ansvarig för försäljning och monterfrågor på mässan.

Klart är även att inspiratören Farbror Grön kommer att föreläsa under de två dagarna i november, berättar Sven-Erik vidare och fortsätter. (se länk)

-Bostad 2021 är en mötesplats för dig som är intresserad av att förnya eller förändra ditt boende. Perfekt för dig som ska renovera, bygga om, bygga nytt eller vill hyra dig fri från allt arbete som ett eget boende kräver. Våra utställare är ytterst kunniga inom sina respektive områden. Lär dig om framtidens hem, senaste tekniken och träffa experter och företag i ett personligt möte utifrån vad som är aktuellt för just dig och ditt boende, lyssna på föredrag eller handla något nytt med dig hem från våra inredningsföretag.

Dee första bomässorna arrangerades på CV-området 2016 och 2017. Året därpå flyttade evenemanget till Conventums ändamålsenliga lokaler mitt i city. Genom åren har företaget Hedén & Jungander AB drivit mässan, men från 2021 drivs mässan av Jungander Consulting AB.

En av mässans samarbetspartners är Örebrohem. Sajten där du hittar allt inom inredning, trädgård och bostad. (örebrohem.se)

Läs mer om mässan här:

http://bostadorebro.se/

Ett team av följande personer driver årets mässa:
Sven-Erik Jungander Projektledning
Joakim Andersson Försäljning/monterfrågor
K-G Ekblom/Örebrohem Redaktionellt ansvarig
Robert Pettersson Digital marknadsföring