Ifö lanserar Sense Art – badrumsmöbel med inspiration från naturen

Med inspiration från naturen lanserar Ifö möbelserien Sense Art. Möblerna lanseras i fem färger och finns i flera variationer och storlekar för optimal planering och design av badrummet. Serien har det största sortimentet hittills från Ifö med moderna lösningar och smarta funktioner. Sense Art lanseras i april 2022.

– Det har funnits en önskan från våra kunder att göra sitt badrum mer personligt. Därför har vi med Sense Art tagit fram ett större utbud med fler möjligheter. Vi har valt ett färgsortiment som passar det tidlösa badrummet med standardfärger och tagit in ytor med olika träslag samt den härliga färgen midnattsblå för den mer trendmedvetna kunden, säger Samuel Klerfors, nordisk produktchef på Geberit, som äger varumärket Ifö.

Möblerna har den senaste tekniken och levereras fabriksmonterade för snabbare installation. Redan i beställningsprocessen har Ifö samlat allt i möbelpaket vilket betyder att man beställer ett paket som innehåller både underskåp, tvättställ, vattenlås samt avlopp och minimerar därför risken att missa något i processen.

källa/ foto: Geberit/ Ifö