Här är ByOns nya stolserie Chairestics

Modernt, stilsäkert, elegant, färgrikt och bekvämt. ByOn’s nya stolserie Chairestics kan beskrivas med många ord. Kollektionen bygger på fyra olika stolsmodeller: två typer av matstolar, en barstol och en loungestol.

ByOn fortsätter sin strävan att utmana gränser, göra avtryck och skapa hem som är unika och välkomnande. Den nya stolserien Chairestics är inget undantag. 
– Alla stolar i vår nya stolsserie har en ren design med behagliga runda former. Kulörerna är både neutrala och djärva, inspirerade av rådande trender. Tanken är att helheten ska skapa en avslappnad och modern atmosfär i hemmet, säger Beatrice Lindgren, inköps- och konceptchef på On Interiör med varumärkena ByOn, Vakinme, Victorian och VILLAGE.

Chairestics har en design som är lätt att tycka om och som passar i de flesta hem. Men även bekvämligheten har stått i fokus när ByOn tagit fram kollektionen. 
– För oss står det dukade bordet alltid i centrum, det är där man umgås och äter med familj och vänner. En obekväm stol kan förstöra en hel middag, så vi har istället försökt skapa en stol som är så bekväm att man aldrig vill lämna den, säger Beatrice Lindgren.