Fixa planteringen lätt med nya redskap från Fiskars

Fiskars introducerar våren 2021 nya planteringsredskap som underlättar i trädgårdsarbetet. De nya innovativa redskapen är enkla att använda och är ergonomisk utformade för att hjälpa trädgårdsentusiaster med plantering – en av svenskarnas favoritaktiviteter i trädgården. De nya planteringsredskapen i serierna Xact, Ergo och Solid visar på Fiskars löpande arbete i att utveckla produkter efter användarnas önskemål och efterfrågan. 
Trädgårdsarbete är en kreativ process som skapar mycket glädje. Fiskars undersökning ”Trädgårdsglädje” från 2020 visar att hela 90 % av de svenskar som sysslar med trädgårdsarbete påstår att det gör dem gladare. 8 av 10 upplever dessutom att trädgårdsarbetet minskar stress och ångest. Ett par av favoritsysslorna i trädgården har visat sig vara plantering och odling. Det har också visat sig att rätt redskap för uppgiften är något som ökar svenskarnas upplevda glädje i trädgården. Med trädgårdsredskap av hög kvalitet och ergonomisk design som kräver mindre belastning på rygg och knän kan alla trädgårdsentusiaster arbeta glädjefyllt i trädgården, utan smärta och skador.

Utifrån trädgårdsentusiasternas behov och önskemål presenterar nu Fiskars två nya innovativa löksättare med långt skaft, en handspridare för bland annat gräsfrön och gödning samt mindre trädgårdsredskap i form av en fröspade, en löksättare och en planteringssticka. Trädgårdsredskapen är innovativa, enkla att använda och ergonomiskt utformade.

källa/ foto: Fiskars