Få ett nytt kök – nya måttbeställda luckor på befintliga stommar

”Med oss på HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet”, så beskriver företaget sin affärsidé. HärjedalsKök är en av flera redan klara utställare på mässan Bostad 2021 på Conventum i Örebro.

”Härjedalsmetoden innebär att man väljer ut nya köksluckor som sedan måttanpassas och monteras på befintliga köksstommar. Monteringen görs av HärjedalsKöks egna montörer, vilket oftast tar mindre än en dag och alla luck- och lådfronter tillverkas dessutom för hand i vår fabrik i Funäsdalen”, berättar de vidare i informationen.

”För att säkerställa att varje kund får sitt kök enligt önskemål så besöker vi våra kunder i deras hem för att visa prover från vårt utbud, mäta och ta reda på deras specifika behov. Detta är en viktig del i vårt erbjudande. Med anledning av coronapandemin vill vi försäkra våra kunder om att extra försiktighetsåtgärder och nya digitala alternativ fortfarande gör det möjligt att uppfylla sin köksdröm tillsammans med oss på HärjedalsKök.”

källa/ foto: HärjedalsKök