Damixa lanserar nya inbyggda blandare för badrum

Damixa utökar sitt sortiment i Sverige med nya inbyggnadsblandare för badrum. Under Stockholm Furniture Fair presenterades produkterna i en hemtrevlig och inspirerande miljö.

Efterfrågan på inbyggda badrumslösningar ökar och allt fler vill ha mer stilrena installationer i sina badrum. Damixas nya sortiment är speciellt framtaget för att erbjuda just dessa smidiga inbyggda alternativ .

Produkterna har en elegant och klassisk design, vilket gör att de passar i många olika badrum. Kvalitet och behov – hos såväl installatörer som konsumenter – har varit vägledande i utvecklingsarbetet. Damixa är välkända för sin design och höga kvalitet, vilket självklart går igen i dessa produkter.

– Vi ser en växande trend mot en ännu mera minimalistisk design i våra hem. Därför är vi extra glada över att presentera en ny serie som ger ett ännu mera enkelt och rent utryck, säger Søren Braae, produktchef för Damixa.

Inbyggnadsblandare för dusch finns i tre olika designutförande – Silhouet, Bell och Pine. Inbyggnadsblandaren för tvättställ finns i Merkur- och Bellserien. Produkterna har en rad olika unika egenskaper som förbättrar komfort och säkerhet, som temperaturbegränsare för att undvika skållning, kallstartsfunktion och Eco Safe som minskar vattenförbrukningen.

Inbyggnadsblandarna lanseras under första halvåret 2019.