Dags att testa nya kulörer från Nordsjö

Våren 2022 uppdaterar Nordsjö Colour Tester-kollektionen med 10 vackra och aktuella kulörer. Nordsjö är det enda företaget på marknaden i Sverige, som erbjuder färgprover i form av Colour Testers, som gör det möjligt för konsumenter att på ett enkelt och smidigt sätt testa nya kulörer på sina väggar. Nordsjö Colour Testers omfattar totalt 49 kulörer och är en innovativ provmålningsprodukt med inbyggd mini-roller.

I den nya kollektionen ingår kulörer som dämpade grålila Illuminated Visby, mjukt grågröna Illuminated Abisko och varmt beigea Glowing Brantevik.

– För att säkerställa att kulören man hittat fungerar i sitt hem och med övriga inredningsdetaljer och belysning, så rekommenderar jag alltid att man provmålar för att se till att man får ett slutresultat som stämmer väl överens med förväntningarna. Med Nordsjö Colour Tester kan man snabbt och enkelt testa kulörerna som finns i kollektionen i sin hemmiljö. Som ett stöd i valet har vi skapat kulörgrupper som ska göra kulörvalet ännu tryggare, säger Ann-Charlotte Linde, Colour Manager på Nordsjö.

källa/ foto: Nordsjö