Dags att göra vårfint på trädäck och plattor

Rensa snabbt och enkelt bort mossa, ogräs och smuts från uteplatsen eller trädäcket med Ryobis nya Multiborste eller Plattrensaren. Designad för att göra arbetet så bekvämt och bekymmerslöst som möjligt. Välj mellan två olika modeller beroende på behov. Plattremsarem, med sin höghastighetsroterande stålborste, rensar enkelt bort det oönskade gräset mellan plattor och stenläggningar på nolltid. Multiborsten, med sin allroundborste, rengör vilket trädäck eller altan som helst.

Kraftfull rengöring med Multiborsten

Denna kraftfulla borste är designad för att ge maximalt med rengöringskraft oavsett uteplats. Med allroundborsten kan användaren få ett trädäck som ser ut som nytt. Med borsten rengör du trädäck, kullersten, stengångar, altaner med flera enkelt och bekymmersfritt.

Till skillnad från en traditionell skurborste behöver du inte skura med Multiborsten. Maskinen roterar borsten åt dig, du styr den enbart över ytan. Tack vare de hårda stråna försvinner all mossa och ogräs som samlats på ytan.

Multiborsten är också ett bra alternativ till en högtrycksborste för att rengöra ytor, då verktyget varken skadar murbruk eller lyfter upp plattor.

källa/ foto: Ryobi