Chans att få stolklassiker som ny – erbjuder ny klädsel

I ett samarbete med leverantören Swedese erbjuder Svenssons i Lammhult alla att lämna in möbelklassikern Lamino för omklädnad.

”Aktiviteten har vi för att lyfta att kvalitet lönar sig och för att uppmuntra till hållbar konsumtion av möbler och inredning. Investerar du i kvalitetsmöbler och tar hand om dem håller de över generationer” säger Jörgen Bitzekis, VD på Svenssons i Lammhult.

”Lamino är från 1956 och vi har många kunder som berättat om hur fåtöljen gått i arv och varit en fin del i många familjers liv. Se köpet av din Lamino som en investering och sköt om den så har du en fåtölj för livet” säger Sonnie Byrling, VD på Swedese.

Under helgen 9 till 11 augusti är alla välkomna med sina Lamino-fåtöljer till Svenssons i Lammhults butiker för omklädnad. Tre veckor senare är man välkommen tillbaka för att hämta ut sin möbel – då som ny. Man kan välja att byta till samma skinn som tidigare eller byta färg om så önskas.

”Målet är att göra fler medvetna om att återbruk och omvårdnad av en befintlig möbel är mer intressant än slit och släng och att kvalitet inte är dyrt om de håller över generationer och har ett andrahandsvärde som gör att de kan få ett nytt liv hos någon annan” fortsätter Jörgen Bitzekis.

”Om vår aktivitet blir lyckad ser vi att det är en återkommande aktivitet tillsammans med Svenssons i Lammhult” avslutar Sonnie Byrling.

källa/ foto: Svenssons i Lammhult/ Henrik Palmberg