Bjurfors i Örebro är årets kontor

Mäklarföretaget Bjurfors har listat vilka av de egna fastighetsmäklarna och medarbetarna som stått för de bästa prestationerna under 2018. Och priset som Årets kontor går till Bjurfors Örebro för andra året i rad.

Priserna speglar en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet och avser Bjurfors kontor som organiseras inom Bjurfors Stockholm. Andreas Rutqvist och Gabriel Damar är franchisetagare och driver Örebrokontoret. Kontoret består av sammanlagt fem fastighetsmäklare och två mäklarassistenter.

-Det är fantastiskt kul att vinna den här utmärkelsen för andra året i rad och bekräftar att vi jobbar på rätt sätt. Detta är det absolut finaste pris man som kontor kan vinna då det innefattar hela kontorets hårda arbete – tillsammans! Vi lägger ner en enorm mängd engagemang i varje affär och jag tror att den inställningen märks bland våra kunder, säger Gabriel Damar, fastighetsmäklare och franschisetagare, Bjurfors Örebro.

Fredrik Kullman, vd för Bjurfors Stockholm, imponeras av årets pristagare.

-Jag är väldigt stolt över våra mäklare och tycker att Bjurfors Örebro är mycket välförtjänta pristagare. De visar att kombinationen av starkt engagemang och kundfokus verkligen gör skillnad, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Stockholm.